يک شهروند اماراتي گرانقيمتترين خودروي جهان را به مبلغ ۲٫۴ ميليون دلار خريداري کرد.
به گزارش ايسنا، طبق گزارش بلومبرگ شرکت بوگاتي که سازندهي سريعترين خودروهاي جهان است با همکاري شرکت آلماني KPM خودروي گرانقيمت بوگاتي LOR بلانک را توليد و يک شهروند امارات نيز آنرا خريداري کرده است.
اطلاعات زيادي دربارهي خريدار اين خودرو وجود ندارد، اما گفته ميشود وي مالک حدود ۲۰۰ دستگاه خودروي بسيار گرانقيمت است.
اين خودرو داراي نماي خارجي سفيد با ترکيبي از خطوط آبي سلطنتي است. اين خودرو اخيرا در برلين به توليد رسيده و از آن رونمايي شد.
تا پيش از اين بوگاتي ويرون ۳۰۰ با قيمتي معادل ۱٫۷۴ ميليون دلار گرانقيمتترين خودروي جهان لقب گرفته بود.
[ نقل قول این مقاله در سایت/ وبلاگ/ فروم خودتان ]
جهانخودرو
آوانته پرفروشترين خودروي هيوندايي در کره
شرکت خودروسازي هيوندايي موتورز کره جنوبي اعلام کرد خودروي هيوندايي آوانته پرفروشترين خودروي اين برند در بازار داخلي کره جنوبي بوده است.
طبق گزارشهاي موجود در نيمه اول سال جاري، فروش محصولات هيوندايي در کره جنوبي ۱۵ درصد رشد کرد، در حالي که نرخ رشد فروش خودروي آوانته در اين بازار برابر با ۳۲ درصد بوده است.
آوانته يکي از پرفروشترين محصولات اين برند در بازار جهاني نيز محسوب ميشود، ولي فروش آن از سانتافه و سوناتا کمتر است. هيوندايي موتورز اعلام کرد از ابتداي سال ۲۰۱۲ ميلادي توليد خودروي هيبريدي آوانته را آغاز خواهد کرد.
عرضه شورولت کروز تا دو سال آينده
شرکت خودروسازي جنرال موتورز آمريکا اعلام کرد از سال ۲۰۱۳ ميلادي فروش خودروي شورولت کروز را آغاز ميکند.
اين شرکت خودروسازي آمريکايي اعلام کرد اين خودروي ديزلي که در ازاي مصرف هر گالن بنزين ۵۰ گرم آلاينده توليد ميکند، از دو سال آينده در اختيار مصرفکنندگان قرار ميگيرد.
جنرال موتورز در نظر دارد تا سال ۲۰۱۶ ميلادي تمامي سهام خود را از دولت باز خريد کند و دوباره به يک برند خصوصي تبديل شود و در راستاي تحقق اين هدف اقدام به توليد و فروش مدلهاي تازهاي براي بازار مصرف کرده است.
جي ام بزرگترين خودروساز آمريکا است و فروش محصولاتش در سال گذشته افزايش چشمگيري پيدا کرده است.
شركت خودروسازي فولكسواگن آلمان قصد دارد ركورد فروش جهاني خود را در سال جاري ميلادي بشكند.
بزرگترين خودروساز آلمان قصد دارد در سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۸ ميليون دستگاه از محصولاتش را در بازارهاي جهاني بفروشد.
در نيمه نخست سال جاري فولكسواگن چهار ميليون دستگاه خودرو در سراسر جهان فروخت. در سال ۲۰۱۰ فروش جهاني فولكسواگن به ۳/۷ ميليون دستگاه رسيده بود. مديرعامل فولكسواگن اعلام كرد كه اين شركت نه فقط در چين بلكه در بازارهاي غرب و شرق اروپا نيز همانند بازارهاي آمريكاي شمالي و جنوبي شاهد رشد فروش بوده است.
فولكسواگن برنامهريزي كرده تا چند سال آينده با سبقت از تويوتا به بزرگترين خودروساز جهان تبديل شود.
پريوس پرفروشترين خودروي ژاپن شد
نسخه هيبريدي خودروي تويوتا پريوس توانست بار ديگر عنوان پر فروشترين خودرو را در بين خودروهاي داخلي ژاپن باز پس گيرد.
تويوتا اعلام کرد به مدد احياي زنجيره تامين قطعات شرکت که به دليل زمين لرزه و سونامي يازده مارس با مشکلات فراواني رو به رو شده بود پريوس توانست براي اولين بار در چهار ماه اخير عنوان پر فروش ترين خودروي ژاپن را کسب کند.اگر چه رونمايي مدل آلفا تويوتا پريوس نيز توانسته بود مقداري رتبه اين خودرو را در ماه مه جابهجا كند اما متاسفانه فروش آن در همان ماه با افت ۳۹ درصدي به ۱۹ هزار و ۴۰۰ دستگاه رسيد.بعد از تويوتا پريوس، خودروي هوندا فيت (جاز) با ۱۶ هزار دستگاه فروش و رشدي ۲/۳ درصدي در رده دوم پرفروشترين هاي ژاپن قرار گرفت.سووکي واگن آر نيز که قبلا در صدر قرار داشت با افتي ۶/۳ درصدي در فروش به رده سوم جدول سقوط کرد.
بيشتر بدانيم!
سيستم فرمان AS
مزيت اين سيستم دقت و چابكي بيشتر راننده در حين رانندگي و در هر موقعيتي است.
در قلب سيستم جديد AS مجموعه اي از دنده هاي سيارهواري وجود دارد كه با ستون فرمان ادغام شده است. در رانندگي با سرعت هاي پايين مانند حركت در ترافيك شهري، در زمان پارك كردن خودرو و يا حركت در جاده هاي كوهستاني،سيستم AS ميزان زاويه فرمان را افزايش مي دهد. چرخ هاي جلويي به سرعت در مقابل حركات كوچك چرخ فرمان عكس العمل نشان داده و به اين نحو راننده را قادر مي سازد بدون نياز به چرخاندن زياد فرمان از ميان فضاهاي تنگ و باريك به راحتي عبور كند. از ديگر مزاياي اين سيستم، پارك كردن آسان خودرو و افزايش مانور خودرو است. در سرعت هاي بالاتر و هنگام عبور از پيچ هاي تند، سيستم AS موجب كاهش تغيير در درجه زاويه فرمان مي شود. اين امر به راننده اين امكان را مي دهد تا در سرعت بالا توانايي بيشتري در كنترل فرمان و نتيجتاً خودرو داشته و موجبات ثبات و راحتي بيشتري را براي وي فراهم آورد.
در صورتي كه خودرو در معرض خطر بي ثباتي باشد، مانند زماني كه از سطوح ناهموار عبور نموده و مستلزم استفاده مكرر ار ترمز است، مي توان با استفاده از سيستم AS آن را مرتفع نمود. براي مثال، به منظور كاهش انحرافات خطرناك خودرو در اين حالت، سيستم AS مي تواند سريع تر از هر راننده حرفه اي، زاويه فرمان را افزايش دهد. اين سيستم رابطه بين چرخ فرمان و چرخ هاي جلويي را مختل نكرده و بنابراين حتي در مواقعي كه سيستم الكتريكي خودرو به طور كامل از كار ميافتد، خودرو در همه شرايط كاملا قابل كنترل خواهد بود.
سيستم روشن و خاموش (سوئيچينگ) اتومات (Auto Start-Stop)
سيستم سوئيچينگ اتوماتيك ASS راهي هوشمندانه جهت ذخيره سازي سوخت است. در اين حالت زماني كه خودرو به طور كامل متوقف شود، مثلاً در زمان توقف پشت چراغ قرمز، موتور به طور اتوماتيك خاموش و سپس روشن مي شود كه اين امر موجب كاهش مصرف سوخت خودرو مي شود.
اصول اين كار بسيار ساده است: اگر موتور در حال كار نباشد نمي تواند سوخت مصرف كند. بنابراين سيستم اتوماتيك ASS زماني كه نيازي به روشن بودن موتور نيست آن را خاموش مي كند. در مواقعي كه ترافيك سنگين است و شما مجبور هستيد مكرراً ترمز كنيد، به راحتي مي توانيد خودرو را روي دنده آزاد تنظيم كرده و پاي خود را از روي كلاچ برداريد تا سيستم ASS فعال شود؛ در اين صورت شما لوگوي فعال بودن اين سيستم را در صفحه نمايش خودرو مشاهده خواهيد كرد. براي غيرفعال كردن اين حالت كافي است خودروي خود را از حالت آزاد خارج كنيد. سپس به محض اين كه بر روي كلاچ فشار آوريد موتور شروع به كار كرده و شما مي توانيد بدون لحظه اي تأخير به مسير خود ادامه دهيد.
راحتي و امنيت راننده در حين رانندگي و در حين استفاده از سيستم ASS دچار مخاطره نمي شود. براي مثال، هنگامي كه دماي موتور از حد معمول بالاتر باشد، يا هواي درون اتاق به وسيله تهويه كننده هوا به دماي مطلوب نرسيده باشد، يا باتري دچار مشكل شده باشد و يا هنگامي كه راننده فرمان را مي چرخاند، اين سيستم عمل نخواهد كرد.
سيستم اتوماتيك ASS به وسيله يك كنترل مركزي هدايت مي شود كه اطلاعات مورد نظر را از حسگرهاي مربوطه( استارت و دينام) دريافت مي كند. براي مثال اگر خودرو شروع به چرخيدن كند، شارژ باتري به شدت افت كرده و يا روي شيشه جلوي خودرو بخار مي نشيند، در نتيجه به منظور حفظ آسايش و امنيت راننده ، كنترل مركزي به طور اتوماتيك موتور را خاموش و دوباره روشن مي كند.
در عين حال، اين سيستم قادر است فرق ميان توقف موقت و دائم را تشخيص دهد؛ اگر كمربند ايمني راننده بسته نباشد و يا درب كاپوت باز باشد اين سيستم عمل نخواهد كرد. البته اگر مايل باشيد مي توانيد با فشار دادن يك دكمه اين سيستم را به طور كامل غيرفعال كنيد.
با استفاده مكرر و دائم از اين سيستم، شما شاهد كاهش قابل توجهي در مصرف سوخت و توليد گاز CO2 خواهيد بود.